Vánoční Muzikohrátky s prťátky, Vysoké Mýto, prosinec 2023

07.12.2023 09:30

Rádi zpíváte? Nebo naopak moc nezpíváte, se svým děťátkem byste chtěli, ale nevíte kde a jak začít? Jste tu správně. V emočně nabitém Adventním čase Vás a Vaše děti zvu do klidu a pohody při společných zážitcích s hudbou. Před Vánoci oprášíme koledy, užijeme si říkanky, rytmus, pohyb, hudební nástroje celého světa a muzikoterapeutické techniky. Setkání jsou určená dětem od 4 měsíců do 3 let.

KDE: SVČ Mikádo - středisko volného času, Vysoké Mýto, Choceňská 190, Vysoké Mýto ZDE

KDY: čtvrtek 7., 14. a 21. prosince 2023 (přidat se můžete kdykoli, zavolejte mi)

Počet dětí ve skupince je omezen, proto se prosím hlaste prostřednictvím formuláře níže. Pro Vánoční setkání budou skupinky věkově smíšené. Na jaro 2024 připravuji kurz, kde budou děti rozdělené dle věku a vývojové fáze.

CENA: 550 korun, zahrnuje 3 lekce, platí se po první lekci 

PROVÁZÍ: Mgr. Alžběta Jasanská Melkusová (tel.: 606728504)

  • Muzikoterapeutka a garantovaná členka Muzikoterpeutické asociace ČR s více než desetiletou zkušeností v práci s hudbou a dětskými kolektivy, více ZDE.
  • Lektorka plavání dětí od narození ve vaně, od 4 měsíců do 3 let v bazénu s možností konzultace psychomotorického vývoje a dalších otázek kolem péče o miminka a batolata. Více například ZDE ZDE.
  • Máma dvou krásných holek, 2,75 a 5,75 roků starých. 

Prožitková setkání zarámovaná hudbou v bezpečném prostředí slouží k upevňování vztahu maminek a dětí. Podpoří maminky k využívání zpěvu a hudby při každodenních hrách a činnostech s dětmi, nabídnou nové možnosti ke společnému trávení času. Dětem poslouží k podpoře zdravého a přirozeného vývoje, rozvoji emoční inteligence, psychomotorického vývoje, sluchové orientace, neverbální komunikace... Společné zážitky jsou důležité pro spokojený vývoj dětí, hudba přispívá hlubokému ukládání zážitů v paměti.

Výzkumy znovu a znovu potvrzují, jak je důležitý zpěv mámy vlastnímu dítěti. A znovu a znovu potvrzují, co všechno takovéto intimní zpívání podporuje. A jiné výzkumy ukazují, že 80% matek dětem nezpívá. Pojďte do toho!

Přihlášení na: Vánoční muzikohrátky, Vysoké Mýto, prosinec 2023

Vyplňte prosím níže uvedené údaje, slouží výhradně pro komunikaci o kurzu pro děti :