Muzikohrátky s prťátky, VYSOKÉ MÝTO, jaro 2022

31.03.2022 00:00

Setkání s písničkami, říkankami, rytmem, pohybem, hudebními nástroji celého světa a muzikoterapeutickými technikami pro rodiče s dětmi od 6 měsíců do 3 let.

KDE: Mikádo - středisko volného času, Vysoké Mýto, příspěvková organizace, Choceňská 190, Vysoké Mýto

KDY: každý čtvrtek 

Úvodní schůzka 31. března 9.30

duben: 7., 14., 21., 28.
květen: 5., 12., 19., 26.
červen: 2.

 

Počet dětí ve skupince je omezen, proto se prosím hlaste prostřednictvím formuláře níže. Děti se snažím do skupin řadit dle věku a dále dle Vašich možností. Začátky budou v 9.30 a 10.30 (případně v 9, 10 a 11 hodin). Na prvním setkání budeme všichni společně, trochu povídat a trochu zpívat. 

CENA: 1500 korun, platí se 10 lekcí dopředu. Mohu vystavit doklad pro pojišťovnu.

COVID, STORNO: Respektujme naše soukromí a neřešme naši zdravotní situaci. Chovejme se prosím ohleduplně k sobě navzájem. V případě lockdownu bude kurz zrušen a odpovídající částka vrácena. Nebudu vracet peníze z důvodu absence na Vaší straně, na omluvách a dlouhodobých absencích (3 a více, z důvodu nemoci) se domluvíme společně. Počítám s vypsáním náhrad v měsíci šervnu pro případy delších absencí.

PROVÁZÍ: Mgr. Alžběta Jasanská Melkusová 

muzikoterapeutka a garantovaná členka Muzikoterpeutické asociace ČR s více než desetiletou zkušeností v práci s hudbou a dětskými kolektivy

 

Prožitková setkání zarámovaná hudbou v bezpečném prostředí slouží k upevňování vztahu maminek a dětí. Podpoří maminky k využívání zpěvu a hudby při každodenních hrách a činnostech s dětmi, nabídnou nové možnosti ke společnému trávení času. Dětem poslouží k podpoře zdravého a přirozeného vývoje, rozvoji emoční inteligence, psychomotorického vývoje, sluchové orientace, neverbální komunikace... Společné zážitky jsou důležité pro spokojený vývoj dětí, hudba přispívá hlubokému ukládání zážitů v paměti.

Výzkumy znovu a znovu potvrzují, jak je důležitý zpěv mámy vlastnímu dítěti. A znovu a znovu potvrzují, co všechno takovéto intimní zpívání podporuje. A jiné výzkumy ukazují, že 80% matek dětem nezpívá. Pojďte do toho!

 

Přihlášení na Muzikohrátky, Vysoké Mýto, jaro 2022

Vyplňte prosím níže uvedené údaje, budou použity výhradně pro komunikaci s Vámi v souvislosti s aktuální akcí: